RIJTECH

PA SYSTEMEN

Geluidssystemen voor een optimaal geluid in elke ruimte van uw bedrijf of woning!

rijtech zorgt voor de juiste toon!

pa Systemen

Onder een PA systeem wordt verstaan een geluid systeem welke geheel of gedeeltelijk in het pand aanwezig is, c.q. wordt aangebracht. Door middel van een centrale muziekbron of bronnen is het nu mogelijk om het gebouw van een geluid nivo te voorzien dat geschikt is voor elk deel van het gebouw op een wijze dat er geen hinder ontstaan door een verkeerd of te luid geluid.

Door koppelingen te maken met eventueel geluidsignalen met tijdssturingen is het mogelijk tijdsaanduidingen kenbaar te maken voor bijvoorbeeld pauzes en werktijden.Tevens bestaat er natuurlijk de mogelijkheid systemen te koppelen aan bijvoorbeeld het telefoniesysteem voor het omroepen van personen en berichten vanuit elke toestel in plaats van uit een centraal geplaatste microfoon.Rijtech maakt maatwerk, en maatwerk is hier de enige juiste toon!

Door koppelingen te maken met eventueel geluidsignalen met tijdssturingen is het mogelijk tijdsaanduidingen kenbaar te maken voor bijvoorbeeld pauzes en werktijden.
Tevens bestaat er natuurlijk de mogelijkheid systemen te koppelen aan bijvoorbeeld het telefoniesysteem voor het omroepen van personen en berichten vanuit elke toestel in plaats van uit een centraal geplaatste microfoon.


Rijtech maakt maatwerk, en maatwerk is hier de enige juiste toon!